My Blog

7. Din skildring later passiv-aggressiv, skrackinjagande eller desperat

7. Din skildring later passiv-aggressiv, skrackinjagande eller desperat

En annan skal till att du kanske ej far nagra bra matchningar ar att din profil gor att du verkar for ointressant. | iStock

Som Anne Helen Petersen rapporterar pro Buzzfeed, ‘det mesta av det roliga med att betrakta in manniskor tala riktig inte med dem, men tanker kungen om du vill kommunicera med dem eller ej och hur ”nar du sveper igenom profiler och tittar kungen foton pa Tinder. Folk valjer att svepa at hoger baserat kungen allihopa typer av immateriella faktorer. Men dessutom ifall du antagande att du ar en relativt attraktiv och intressant person, kanske det ej ar uppenbart forut andra Tinder-anvandare. Valj foton som kommunicerar nagot om dig istallet forut bilder dar du stirrar uttryckslost in i kameran. Och separera dina intressen pa din profil istallet for att beratta en odefinierad skildring, enbart forbruka emoji eller prata att du ar flytande i sarkasm.

5. Dina foton skickar misstag signaler

Du amna stadse vara dig sjalv. Men samtidigt, se till att dina https://gorgeousbrides.net/sv/blog/kvinnor-som-soker-aldre-man/ foton skickar precis signaler och malar riktigt bild | iStock

Petersen rapporterar att faktorer som slakte, klass, religion och kultur allihopa spelar en roll i vara attraktioner pro andra och de profiler som vi sveper pa rak arm pa. (OkCupids Christian Rudder har massor information ifall sort och tilldragning , om du letar efter en bra lasning ifall amnet.) Petersen konstaterar att ‘Ingen vill tro att deras attraktioner ar rasistiska, klassiska eller pa annat metod diskriminerande’, dessutom om de av och till ar det. Med det i atanke vill du besta reserverad med hur du skildrar dig allena ifall du vill maximera dina matchningar.

Om du vill att din profil ska lasas som medelklass eller borgare, valj inte ett bild dar du bar en cowboyhatt eller hanger darjamte en pickup som haller den stor du just fangade. Eller, ifall du ej vill att potentiella matchningar pro att omedvetet notera dig en hipster, valj inte ett bild dar ditt skagg vaxer ut och du bar haret i en manbulle. Om du ej vill att folk amna anta att din religion ar mycket nodvandig pro dig, valj ej ett kort som visar tradande. Det ar ingenting oratt med att besta dig personligen, men glo objektivt kungen dina foton och fastsla om de projicerar bilden du vill att de amna.

6. Du projicerar nagra laskiga vibbar

Manga anvandare gillar Tinder battre an traditionella dejtingsappar, darfor enbart personer de inneha uttryckt hag forut kan kontakta dem. Men du kanske inte far flera manniskor som uttrycker engagemang forut dig ifall du projicerar laskiga vibbar. Bilder som inneha olyckligt ansiktshar, daliga plagg, morka solglasogon, ett onormalt ansiktsuttryck eller andra tvivelaktiga option kan vara en stor avstangning forut potentiella matchningar. Ingen vander sig till en dejtingsapp for att bli trakasserad, sa om du far dig att se ut som den ganska av person som andra vill slingra i barer, ar det inte troligt att du far bra matchningar. Det betyder inga foton dar du ser frustrerad eller lattirriterad ut. Och ifall du ej foreslar datum kungen offentliga platser kan du skramma bort de anvandare som ar intresserad av dig.

Vi har allihopa vara brister, och ingen som kanske vill ansluta sig till eller traffa ett datum med dig forvantar sig att du amna vara fullkomlighet. Men en redogorelse som later desperat, passiv-aggressiv, fortjant eller helt spartanskt olustbetonad kommer ej att ge dig domstol svep. Manniskor anvander Tinder for att svira, oavsett om de ser det laka som ett spelet eller hoppas kunna njuta fran processen med att dejta. Sa ta inte bort det roliga i genom att vara negativ, eller i genom att bevilja som en forlorare i din presentation. Skriv inte om vilken typ fran kropp du onskar i ett datum. Anvand ej klicheer, skryt inte om din sexuella expertis, lat det ej bevilja som ifall du tror att du har precis till sex eller ett kondition och agera inte om foraldrade konsroller.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *