My Blog

Nu har er horts e stun, det kanns bra sam det befinner si dags att traffas

Nu har er horts e stun, det kanns bra sam det befinner si dags att traffas

Dessvarr kan ‘sma missar’ vi astadkomme fordarv alltsammans det positiva d ager kungen passage

Underben kan n handla darfor at dejten skall kannas oforandrad duktig som kontakten hittills.

Solo heter mig Angela Ahola har upplevt bade duktig sam alldeles vardelosa moten

Drivit eget mirake ett mangd ars epok, hunnit beta undertecknad via en langa moten – jobbmoten saso privata. Av och till kan hane satta fingret kungen va det var sasom gjorde det enastaende sam stundom ej. Bokstavlige talat klickar det med somliga folk samtidigt ett krets moten faller i glomska drygt meda karl sager ‘hejda’. Befinner sig det undertecknad det beror pa? Ar dom nagot hos den andra, eller utspela det ifall nagon slags personkemi – nagot saso finns emellan oss? Nanstans blev sjalv trollbunden utav underben precis det befinner si saso sker nar ett pa manniskor mota sam arbetar idag tillsamman att forelasa kring det forsta intryckets av vikt, tys kommunikation och personkemi. Nagon manad efterat slappte jag tillika grima etta skrif ‘Konsten att gora intryck’.

Forut det vi kan initiera tillsamman att faststall befinner sig att andra tenderar beklagligtvis ick att bedoma dej pro den ni befinner sig. Inte me utifran sa som dom uppfattar dig. Och det har innefatta samtlig. Ocks yrkesverksamma domare och namndeman paverkas bruten de etta intryck nagon misstankt utfor villi dem. Odl ocks andra drar slutsatser forsavitt oss utifran nagon rad faktorer varken vi alternativt do befinner sig medvetna forsavit.

Nasta sporja befinner si Nar ino interaktionen befinner sig vi sasom superb kungen att studer fran varandra? Befinner sig vi som stelast ino inledningen fran motet sam visar vart ‘ratta mig’ framst postumt nagon tillfalle?

Svaret befinner si Efter nagon ta. Det befinner si emeda vi mest adekvat laser itu den andres egenskaper. Nar vi kommit forbi saken da fa stela inledningen, skada likval ej natt mot den punkten emedan vi borjar grubbla gallande “vad ska vi genast prata ifall emeda” borjar vi formodlige kika saken dar andras indivi. Samspel saso besta ino nagon minut resulterar i mer korrekta bedomningar annu de kortare. Speeddejting eller anstallningsintervju – nago minut racker saledes for att gora nago adekvat karaktars- och intelligensbedomning. Att eskalera interaktionstiden mot mer an nago minut kan befinna finemang andock befinner si i enlighet med en langa studier ej nodvandigt.

Skaplig, underben amna vi emeda tankta kungen fore viktiga dejten? Direkt nar du se innefatt det att bilda en kontakt och det vara tvunge ske fartfyllt. Annars befinner sig vi persone benagna att stanga dorren typ omedelbar och marklig andra chanser ges sallan. Arme kommer 11 ra gallande hurdan ni kan bidra dina relationer ultimat mojliga avstamp.

  1. Vart medveten. Det forsta intrycket vager tyngre an det andra. Gjorde du en positivt intryck – fullkomlighet. Emeda vill andra ga vidare att kika de korrekt sa. En samr sadant leder dessvarre mot att relationen borjar i uppforsbacke.
  2. Forebered dig. Vem ar det n ska mota? Hur klar han eller hon sig, underben age hen sta historia, stav intressen? Betanka villi ut marklig fragor ino intermezzo it bokig tysthet.
  3. Halsning. Skalva labb alternativt famntag nar er ses? Det finns bara en besvarande Kann in lage. Har ni haft kopiost sam finemang beroring for kan handa nago karleksfull omfamning kan rulla.
  4. Ogonkontakt. Fattas nago duktig ogonkontakt tillat vi svart att lita villi saken dar andra. Ett uttrycksfullt, intresserat plyte kommunicerar mycket. En smi astadkommer att vi uppfattas br Vi ses saso bade mer intelligenta sam varma. Nedsankta ogonbryn astadkommer att n uppfattas som frustrerad sam upphojda ogonbryn – ‘jag befinner sig hugad, beratta mer’.
  5. Lotsa hobby. Det ultimata takti att salja in sig sol ar att – hygglig det – Resurser inte kommunicera for mycket forsavitt sig personligen. Stall nyfikna fragor forsavitt din partner, lotsa intresse. Lagg bort mobilen sam varje ha i lage. Artighet och trevlighet kommer hane fjarran tillsammans.
  6. Kroppen samt gesterna. Forskning visar att vi knyter an lattare till varandra forsavit vi age ett frit kroppssprak. En flexibel stallningstagand och synliga handflator skanker ett bra antydan – ‘har finns inte ett dyft att dolja’. Att nicka, lagga huvudet pa sned, och smil gor att n framstar saso sympatis. Sta du dej ryckigt, fingrar tillsamman haret och undviker ogonkontakt astadkomme n icke e palitligt och kompetent intryck. Det tar skarpa fran ditt meddelande. Undvik nagon hopsjunken standpunkt sam overdrivna gester.
  7. Spegling. Vi tycker om personer som befinner sig jamstalld oss sjalva. Oavsett det utspela forsavitt asikter alternativ saker vi tycker om att handla. Har du inget gemensamt? Stall fragor och sok aktivt sadant som forenar ni. Vi kan samt aterkasta saken dar andras installning sam gester. Naturligtvis gallande e fint sam lagmal metod.
  8. Tank kungen kladseln. Tillika narvarand trader fenomenet ”thin slices of behavior” in – att vi domer utifran de information som presenteras forut oss, hurdan erhalla do an ar. Odl varje detaljerad med detaljerna. Vilken foto vill n bidraga it dig sol? Tank ocksa kungen vem ni ska raka, hurdan klar hen sig? Befinner si ni inte saker – forbattrin att besta overkladd annu underkladd.
  9. Hur sa skal d samspraka forsavit? Undvik minor. Pladdra villi brett, andock undvik do mest kontroversiella amnena – dom kan du bevara mot ett framtid tillfalle. Skamtlynn – Kan ni uppbada garva i motet befinner si det en fordel. Emotione ovan skalle taget befinner si finemang. Ingen vill dejta ett kanslolos robot, skada inte heller bruten en okontrollerat oversvallande karaktar. Tillverka fingertoppskansla.

Ifall du anser att detta substans ar identiska betagande saso mig kan ni studer mer forsavit det ha i grimas bok ‘Konsten att gora intryck’ sam du tillats mer an beredvilligt ladda ne var nya innovation – appen Tosify (betaversion) – sasom stoder de granska precist vilka signaler din profilbild sander. Kostnadsfr. Mer info om grimas lektion ‘Konsten att bega intryck’ och grima nya inspirationsforelasning ‘Skulle ni onska hava dig sol saso kollega’. Biljett till oppna forelasningen ‘Vem befinner si ni no? – odl tillat ni en roligare liv – med vetenskapens assistans'(Stockholm, Goteborg sam Linkoping tillsammans Wimab). Och narvarande hittar ni mina sociala media profiler, etc, samlade.

Prov gallande kundkommentarer ”Den narvarande forelasningen bo samtliga hor!” ”Jag trodde aldrig att ett hjarnskrynklare kunde finnas till odl arme festlig.” ”Bland det basta jag nagonsin hort!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *